ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Συναγερμοί - Κάμερες Ασφαλείας: Ό,τι πρέπει να ξέρετε!


26/03/2021

This Blog post title

Όταν νιώθεις ασφαλής, ζεις και καλύτερα! Τότε, γιατί να μην προστατέψεις το σπίτι και την επιχείρησή σου; Παρακάτω υπάρχει ό,τι πρέπει να ξέρεις για τους συναγερμούς και τις κάμερες ασφαλείας. Ενημερώσου και προστατέψου!

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κάντε κλικ εδώ και για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ κάντε κλικ εδώ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για να προστατέψετε το χώρο σας είναι ο συναγερμός, καθώς μπορεί να σας ενημερώνει άμεσα για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι και την επιχείρηση σας.

Οι πιο βασικές κατηγορίες συναγερμών είναι οι ασύρματοι συναγερμοί, οι συναγερμοί σπιτιού, οι sigma συναγερμοί, οι paradox συναγερμοί, οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών, με τον καθένα να έχει διαφορετικές λειτουργίες, αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια του χώρου σας.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κάντε κλικ εδώ και για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ κάντε κλικ εδώ

Τα συστήματα συναγερμού δεν είναι μόνο αξιόπιστα, αλλά και άμεσα, λειτουργούν ως ένας μεγάλος αποτρεπτικός παράγοντας, με το 93% των διαρρηκτών να αποφεύγουν να μπουν σε χώρους με συναγερμό.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες καμερών είναι οι IP, HDCVI, HDTVI & AHD και με αυτές μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Τα συστήματα της Hikvision μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός απλού ιδιώτη έως και μεγάλα βιομηχανικά κτίρια, εργοστάσια, σκάφη κ.τ.λ.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κάντε κλικ εδώ και για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ κάντε κλικ εδώ​​​​​​​

Κάμερες ασφαλείας με ενσωματωμένο καταγραφικόασύρματες κάμερες με ενσωματωμένο καταγραφικό, κάμερα με ειδοποίηση κίνησης στο κινητόip κάμερα με ανιχνευτή κίνησης, μίνι κάμερα με ανίχνευση κίνησης, κρυφή κάμερα με ανίχνευση κίνησης είναι οι πιο βασικές κατηγορίες που καλύπτουν από τον επαγγελματία με τα πιο εξειδικευμένα συστήματα, μέχρι και έναν απλό άνθρωπο που θέλει να προστατέψει το σπίτι και τους οικείους του.

Βασικό για τις κάμερες ασφαλείας είναι η ανάλυση, δηλαδή πόσα megapixel έχει. Λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουμε κάμερες ασφαλείας υψηλής ανάλυσης, όπως 4mp, 5mp ακόμα και 4Κ σε πολύ χαμηλές τιμές. H υψηλή ανάλυση είναι το σπουδαιότερο εργαλείο στη βιντεοεπιτήρηση, καθώς μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές με τις συμβατικές αναλύσεις εικόνας.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κάντε κλικ εδώ και για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ κάντε κλικ εδώ​​​​​​​

Στόχος είναι η ασφάλεια και αν θες να ζεις καλά και να νιώθεις ασφαλής πάτα εδώ

Αρθρογράφος

Creta.gr

Το άρθρο αναφέρεται σε θέμα σχετικά με ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

(αναρτήθηκε στις 26/03/2021 11:58:55)

Τελευταία άρθρα

POLL: Θεωρείτε ότι η τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί καλύτερα φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου: Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή τους!

διαβάστε περισσότερα