ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πολύτιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή ξενοδοχειακού εξοπλισμού!


23/03/2021

This Blog post title

Αν ασχολείστε με τον ξενοδοχειακό χώρο ή σκέφτεστε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, θα πρέπει γνωρίζετε ότι η δημιουργία ή η ανακαίνιση μίας ξενοδοχειακής μονάδας είναι ένα αρκετά πολύπλοκο ζήτημα, με τις παρακάτω συμβουλές να "δείχνουν τον δρόμο", για να κάνετε τα σωστά βήματα προς την επιτυχία.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους

Το πιο βασικό κεφάλαιο από τις επιλογές που θα χρειαστεί να κάνετε είναι ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου, που μπορεί να θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα από τα τελευταία στάδια σε όλη την διαδικασία, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα, αν κάποιος δεν γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να προσέξει, για να αποφύγει τα εύκολα λάθη.

Μάθετε το προφίλ του προμηθευτή σου: Για να αποφασίσετε σε ποιον κατασκευαστή επίπλων θα εμπιστευθείτε τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου σας, πρέπει να γνωρίζετε το έργο του, δηλαδή προηγούμενες δουλειές του κατασκευαστή και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων του. Καλό θα ήταν να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του κατασκευαστή, ώστε να διαπιστώσετε τις προδιαγραφές που έχετε θέσει.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους

Ζητήστε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος: Δεν αγοράζουμε ένα προϊόν με μοναδικά κριτήρια την τιμή & το design, γιατί μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογή και να μην καλύπτει τις προδιαγραφές του προϊόντος που θέλουμε. Επίσης, ο χώρος τοποθέτησης και η χρήση του προϊόντος είναι 2 σημαντικές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη στην επιλογή σας.

Εγγύηση: Είναι άκρως απαραίτητο να ζητηθεί γραπτή εγγύηση του προϊόντος, επειδή ο προμηθευτής μπορεί να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει. 

Σχέση τιμής και ποιότητας: Πρέπει να υπολογίσετε αν το εκάστοτε προϊόν αξίζει τα χρήματα που ζητάει ο κατασκευαστής. Φυσικά, στόχος δεν είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά η εύρεση του προϊόντος που ψάχνουμε στην χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να το βρούμε. Μεγάλος λάθος, επίσης, θεωρείται και η σύγκριση των τιμών από φωτογραφίες, γιατί τις περισσότερες φορές μας οδηγεί σε λανθασμένη αγορά προϊόντος.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους

Προσοχή στην συσκευασία και την μεταφορά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού: Τις περισσότερες φορές επικεντρωνόμαστε μόνο στον εξοπλισμό του ξενοδοχείου και δεν δίνουμε σημασία στο πώς θα συσκευαστεί και θα μεταφερθεί στον προορισμό του. Αυτό το στάδιο είναι το τελευταίο και θεωρείται πολύ βασικό, καθώς ακόμα και μετά την επιλογή του σωστού εξοπλισμού, μπορεί να αλλάξουν πολλά κατά την μεταφορά αυτού.

Αρθρογράφος

Creta.gr

Το άρθρο αναφέρεται σε θέμα σχετικά με ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

(αναρτήθηκε στις 23/03/2021 22:45:27)

Τελευταία άρθρα

POLL: Θεωρείτε ότι η τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί καλύτερα φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου: Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή τους!

διαβάστε περισσότερα