ΥΓΕΙΑ

Έτσι θα αποτοξινωθείς και θα χάσεις τα περιττά κιλά-Άμεσα αποτελέσματα από την αρχή!


30/06/2020

This Blog post title

Οι δίαιτες Detox είναι ένα καυτό θέμα σήμερα και όλοι πειραματίζονται μαζί τους. Υπόσχονται περισσότερη ενέργεια, γρήγορη απώλεια βάρους και λαμπερό δέρμα. Μπορείτε να κάνετε μια αποτοξίνωση για να ανακάμψετε από την υπερβολική απόλαυσn και κατανάλωση φαγητού. Ωστόσο, πολλές αποτοξινώσεις δεν λειτουργούν….

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

Ο καθαρισμός χυμού και νερού στερεί από το σώμα σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, προκαλώντας λειτουργία λιμοκτονίας στο σώμα σας.Χρειάζεστε ένα ισορροπημένο πρωτόκολλο αποτοξίνωσης, το οποίο εξαλείφει τις τοξίνες υποστηρίζοντας τις φυσικές οδούς αποτοξίνωσης.

Οι τοξίνες είναι επιβλαβείς χημικές ουσίες. Βρίσκονται παντού, σε αυτοκίνητα, επιβραδυντικά φλόγας, πλαστικά, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, ορμόνες στο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αλλά το σώμα σας είναι έξυπνο και ξέρει πώς να απαλλαγεί από τις τοξίνες και κάνει αποτοξίνωση από μόνο του.

Φυσικά, δεν είμαστε απαλλαγμένοι από το τοξικό φορτίο, αλλά αν υποστηρίξετε τις φυσικές οδούς αποτοξίνωσης, θα αποκομίσετε τα οφέλη: περισσότερη ενέργεια, καθαρό δέρμα, λιγότερες επιθυμίες, χαμηλότερη φλεγμονή, καλύτερη πέψη και απώλεια βάρους.

1) Η SAUNA σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα βαρέα μέταλλα (μόλυβδος, κάδμιο, αρσενικό και υδράργυρο) και ενώσεις όπως τα πλαστικά και τα πετροχημικά – σε μικρές αλλά σημαντικές ποσότητες. Τόσο οι παραδοσιακές όσο και οι υπέρυθρες σάουνες εξαλείφουν το BPA που διαταράσσει τις ορμόνες, οι οποίες συσσωρεύεται στα λιπώδη κύτταρα σας.

2) Οι ασκήσεις αυξάνουν τη διάσπαση του λιπώδους ιστού, απελευθερώνοντας τοξίνες που είναι αποθηκευμένες στον λιπώδη ιστό σας. Η λιπόλυση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν το συνδυάζετε με υποστήριξη ήπατος και νεφρού ή προσροφητικά που μπορούν να απορροφήσουν τις απελευθερούμενες τοξίνες. Η άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία, παρέχοντας περισσότερο οξυγόνο στο ήπαρ και τα νεφρά σας, ώστε να μπορούν να φιλτράρουν καλύτερα τις τοξίνες.

3) Το GLUTATHIONE και το CALCIUM-D GLUCARATE είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που σας προστατεύουν από βλάβες από βαρέα μέταλλα. Το CALCIUM-D GLUCARATE μετατρέπεται σε γλυκαρικό οξύ στο σώμα σας, υποστηρίζοντας την αποτοξίνωση στο ήπαρ σας.

4) Η ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ σας βοηθά να κάψετε λίπος και να απελευθερώσετε τις τοξίνες που είναι αποθηκευμένες σε αυτό. Το cryochamber χρησιμοποιεί υγρό άζωτο για να κρυώσει το σώμα σας, διεγείροντας τη μιτοχονδριακή λειτουργία και μειώνοντας τη φλεγμονή. Το έντονο κρύο καταστρέφει τα λιποκύτταρα.

5) Διατροφή KETO. Το KETOSIS διασπά τα αποθέματα λίπους σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται σε κετόνες για καύσιμο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να υπερφορτώσετε την αποτοξίνωση (και την απώλεια λίπους) πέφτοντας σε θρεπτική κέτωση. Η δίαιτα κετο περιορίζει την πείνα σας και οξύνει τον εγκέφαλό σας χωρίς να σας αναγκάζει να παραιτηθείτε εντελώς από τους υδατάνθρακες. Σε αυτό το σημείο, η νηστεία θα επιτεθεί στα αποθέματα λίπους και θα κινητοποιήσει τις τοξίνες, τις οποίες μπορείτε να καθαρίσετε με ενεργό άνθρακα ή να ιδρώσετε (ή και τα δύο).

Εάν έχετε πολλές τοξίνες ταυτόχρονα, ενδέχεται να έχετε πονοκέφαλο, πεπτικά προβλήματα και εγκεφαλική ομίχλη κατά τον καθαρισμό του σώματός σας. Πίνετε περισσότερο νερό και ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή, κατά προτίμηση περισσότερο χορτοφάγος Άσκηση για τουλάχιστον 20-30 λεπτά (το HIIT είναι μια καλή επιλογή).

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

πηγή: https://www.neoblogs.gr/etsi-tha-apotoxinothis-ke-tha-chasis-ta-peritta-kila-amesa-apotelesmata-apo-tin-archi/#

Αρθρογράφος

Creta.gr

Το άρθρο αναφέρεται σε θέμα σχετικά με ΥΓΕΙΑ

(αναρτήθηκε στις 30/06/2020 16:08:06)

Τελευταία άρθρα

POLL: Θεωρείτε ότι η τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί καλύτερα φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου: Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή τους!

διαβάστε περισσότερα